Svensk vildmarkspark byder på ny safarioplevelse

Svensk vildmarkspark byder på ny safarioplevelse

Flere danskere har fået øjnene op for naturen, og det kan mærkes i den svenske vildmarkspark Eriksberg, der i år har oplevet en stigning i danske gæster på omkring 50 procent sammenlignet med 2021. Nu er den svenske safaripark klar med nye oplevelser og inviterer gæsterne med på ørnesafari i den svenske natur.

Naturen hitter blandt danskerne – både i og uden for landets grænser. I den svenske vildmarkspark Eriksberg, blot omkring 2,5 times kørsel fra København, har man oplevet en stigning i antallet af danske gæster på omkring 50 procent sammenlignet med sidste år. I den svenske safaripark kan danskerne blandt andet opleve kronvildt, vildsvin og Europas største avlsbestand af bisoner. Som noget nyt kan gæster i vildmarksparken også tage med på ørnesafarien, hvor man nogle dage kan se mere end 20 havørne svæve over den svenske vildmark i Eriksberg.

”I 2022 har vi kunnet præsentere flere store investeringer. Her har vi både haft glæde af at åbne vores nye naturspa med udsigt over savannen og tage første spadestik til et helt nyt og bæredygtigt hotel, men vores fornemmeste opgave er at bringe vores gæster og naturen tættere sammen. Det ser vi frem til at sætte endnu mere fokus på denne vinter med vores ørnesafari, som er en unik og sæsonbetonet oplevelse,” siger Per Arne Olsson, adm. direktør i Eriksberg Hotel & Nature Reserve.

Eriksberg er bedst kendt for sine mange græssende dyr på parkens svenske savanne, men om vinteren slår også mange fuglearter sig ned i området. Her kan man blandt andet opleve havørnen, som med sit vingefang på op til 2,5 meter er blandt verdens største rovfugle og den største i Nordeuropa. Udover havørnen har man også chancen for at spotte den lidt mindre kongeørn, når der er ørnesafari i Eriksberg.

I løbet af den tre timer lange ørnesafari lærer man både om ørnenes historie og mere om Eriksberg, som er Skandinaviens største safaripark og desuden et af Nordeuropas største beskyttede områder for vildt dyreliv. Foreløbigt er der planlagt ørnesafari den 29. januar og den 12., 19. og 26. februar 2023. Læs mere her: https://www.eriksberg.se/erbjudanden-c/ornsafari

Share