Rejsetrend for 2023: Querétaro i Mexico

Rejsetrend for 2023: Querétaro i Mexico

Det er nu 2023. Et nyt friskt rejseår. Det ser ikke ud til at de seneste globale hændelser har lagt en dæmper på de rejsendes lyst til at finde nye rejsemål. Samtidig bliver udvalget af globale oplevelser og skjulte perler der bare venter på at blive opdaget, kun større. 

Undersøgelser og rejsetallene viser tydeligt, at rejselysten for alvor er tilbage blandt danskerne. På baggrund af Booking.coms seneste store undersøgelse om rejsetrends for 2023, kan rejseplatformen præsentere en række destinationer for 2023, der spås blive de mest populære bland de rejsende på globalt plan. Dem bringer vi løbende information her på VilGerneLeve.dk. I dag kan du læse om Querétaro i Mexico.

QuerétaroMexico
Querétaro i Mexico er ved at blive et populært rejsemål, og byen er kendt for den venlige og imødekommende lokalbefolkning. Byens beliggenhed højt i bjergområdet beriger byen med et permanent forårsagtigt klima som gør det til et godt rejsemål året rundt. En kort køretur fra byen ligger en af verdens største monolitter, Peña de Bernal, som på majestætisk vis tårner sig 433 meter op over byen Bernal – der er udnævnt som “Pueblo Mágico” (“en magisk by”, et program udformet af Mexicos turistdepartement) – og som andre rejsende siger klart er et besøg værd. De eventyrlystne kan finde deres modige side frem og bestige resterne af denne gamle vulkan, og de 32% af de rejsende der er interesserede i udforskning af liv i rummet*, kan høre lokale beretninger om et mystisk lys og observeringer af ufoer i nærheden. Regionen er også hjemsted for Sierra Gorda der på grund af sine smukke skove, ørkener og canyoner spredt udover de vidtstrakte bjergområder og dale, er kendt som Mexicos “grønne juvel”. Biosfærereservatet er opført på UNESCOs Verdensarvsliste og er et oplagt rejsemål for rejsende der sætter pris på natur og vandreture. Tilbage i byen kan rejsende gå på udflugt blandt de store springvand, skyggefulde torve og historiske kirker. Det kan varmt anbefales at tage forbi Mercado la Cruz-markedet der er spækket med lækre tacoboder og farverige piñataer. Besøgende kan også forkæle sig selv med et glas fizz, en specialitet fra Querétaro-vinregionen.

Her skal du bo: Det blåmalede Morazul Hotel Boutique har en perfekt beliggenhed i Querétaros historiske centrum med den frodige park Jardin Guerrero lige på den anden side af vejen. Dette rustikke og elegante hotel har originale stenmure og flisegulve, træbjælker i loftet og behagelige himmelsenge foruden mange hyggelige kroge, hvor gæsterne kan slappe af. Gæsterne kan også nyde en afslappende tur gennem haverne eller udforske kvarterets restauranter, butikker med kunsthåndværk og historiske seværdigheder og monumenter.

Share