Sted at opleve til fods: Trois-Riviéres i Canada

Sted at opleve til fods: Trois-Riviéres i Canada

En af de bedste måder at opleve en ny by på er til fods – det er desuden mere autentisk og bæredygtigt. 38% af de danske rejsende planlægger, ifølge Booking.com en sightseeingtur der involverer gåture, og når man bevæger sig rundt til fods, kan man opleve en by, komme i kontakt med lokale og beundre arkitekturen på en måde, som ellers ikke kan lade sig gøre. Rejsende kan gå rundt i deres eget tempo eller vælge mere anstrengende vandreture, tage nye veje eller holde en pause når de har lyst – eller hvis noget frister deres smagsløg. I samarbejde med Booking.com deler vi her på VilGerneLeve.dk en række oplagte destinationer som du kan opleve til fods. I dag Trois-Riviéres i Canada.

Trois-Rivières, Canada
Halvvejs mellem Québec og Montreal ligger den sprudlende havneby Trois-Rivières. Her kan du komme på en rejse tilbage i tiden og blive klogere på byens rige historie, der går tilbage til år 1650. Charmen og karakteren i Nordamerikas næstældste franske bosættelse opleves bedst til fods, så du kan se de mange museer, kunstgallerier og trendy butikker undervejs. Tag et par behagelige sko på, og gå en tur langs den smukke Pont Laviolette, en buebro, der krydser floden Saint Lawrence, eller gå en tur langs den aflange park med birke- og egetræer, der går fra Parc Fortin forbi universitetet til Les Vieilles-Forges. Efter mørkets frembrud er Rues des Forges særdeles populær. Her er mange barer, du kan besøge. Vandreture i Trois-Rivières er en af de bedste måder at opleve mere af Canadas bjergrige terræn. Hvis du vil på en nem dagsudflugt, kan du køre op langs floden til Québec og tage på byvandring i den gamle bydel sammen med en guide, der viser dig de historiske gader, der er på UNESCOs Verdensarvsliste.

Her skal du bo: Hotel Oui Go ligger i det historiske centrum i Trois-Rivières og er blot et stenkast fra floden Saint Lawrence, hvor du kan finde et udvalg af restauranter, caféer og museer. De lyse, behagelige og moderne værelser har kaffemaskine og et badeværelse med regnbruser. Herfra kan du nemt besøge populære seværdigheder såsom den gamle havn og Parc Pie-XII, der begge ligger en kort gåtur derfra.

Share